dissabte, 30 de maig de 2015

SENTITS: L'OÏDA

AQUESTA SETMANA HEM OBERT LA CAPSA DEL SENTIT DE L'OÏDA, DINS HI HAVIA MOLTES COSES BEN XULES. DESPRÉS HEM FET UNA MARACA AMB POTS DE IOGURT I TAMBÉ HEM TROBAT LES ORELLES DEL SENYOR PATATA.
ARA JA TÉ TOTES LES PARTS DEL COS QUE LI PERMETEN SENTIR, VEURE, TOCAR, OLORAR I TASTAR LES COSES. HA ESTAT UN PROJECTE MOLT ENRIQUIDOR AMB EL QUE HEM APRÈS MOLT. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ AMB EL SENYOR PATATA.

DIA ESPECIAL D'EN LUCAS

DIJOUS VAREM TENIR LA VISITA DEL PARE D'EN LUCAS, VA VENIR A CELEBRAR EL SEU DIA ESPECIAL. VA SER GENIAL PERQUÈ EL PARE D'EN LUCAS ES BOMBER I VA DUR EL CAMIO, VAREM PODER PUJAR I TAMBÉ TIRAR AIGUA COM SI FOSSIM BOMBERS.

SORTIDA A CALA GALDANA

DILLUNS VAREM ANAR D'EXCURSIÓ A CALA GALDANA, ENS HO VAREM PASSAR MOLT BÉ JUGANT AMB S'ARENA I ENS VAREM PODER BANYAR ES PEUS A S'AIGUA, ESTAVA BEN FREDA. VA SER UNA XALADA!!!

N'ELISA ENS HA ENSENYAT LA SEVA CARPETA VIATGERA, HI HAVIA MOLTES FOTOS I ENS HA AGRADAT MOLT.
dissabte, 23 de maig de 2015

ARTEFACTES MUSICALS

DILLUNS VAREM PODER GAUDIR D'UN ESPECTACLE BEN PECULIAR, VAREM PODER VEURE COM AMB DIFERENTS OBJECTES PODEM FER MÚSICA. ENS HO VAREM PASSAR MOLT BÉ.

SENTITS: LA VISTA

AQUESTA SETMANA HEM OBERT SA CAPSA DE LA VISTA, LA SENYORA PATATA ENS HA ENVIAT UNA ALTRA CARTA ON ENS DONAVA ALGUNA PISTA PER PODER TROBAR ELS ULLS.


VAREM XALAR MOLT MIRANT TOT EL QUE HI HAVIA DINS SA NOSTRA CAPSA I SA DES GEGANTS.


I DESPRES ENS VAREM FER UNES ULLERES BEN XULES!!!!

FINALMENT VAREM TROBAR ELS ULLS DEL SENYOR PATATA AL MIRALL DE BANY. JA NOMÉS ENS QUEDEN LES ORELLES!!!


AQUÍ US DEIX SACARPETA VIATGERA DE N'AINA R. I D'EN JAVIER, TOTS DOS ENS VAN EXPLICAR MOLTES COSES QUE ELS HI AGRADA FER.

N'AINA ROSSELLÓ
I EN JAVIER
 
DIA ESPECIAL D'EN LLUÍS

AQUESTA SETMANA ES PAPA D'EN LLUÍS I ES PAPÀ DE NA GABRIELA VAREN VENIR A FER EL SEU DIA ESPECIAL, ENS VAN EXPLICAR MOLTES COSES DE SA SEVA FEINA I VAREM PODER VEURE ES COTXO QUE EMPREN DE SA GUÀRDIA CIVIL.

SEMBRAM PIPES DE GIRASOL I UN PLANTER D'ORENGA!!!!
PRIMER DECORAM ELS POTETS AMB GOMETS I DESPRÉS SEMBRAM!!!


diumenge, 17 de maig de 2015

ELS SENTITS: EL TACTE

AQUESTA SETMANA HEM TREBALLAT EL SENTIT DEL TACTE, ES TROBA A LA PELL, LA SENYORA PATATA ENS VA ENVIAR UNA ALTRA CARTA ON ENS CONVIDAVA A FER UN JOC I ENS DONAVA UNA PISTA D'ON TROBAR LES MANS.  HEM JUGAT I EXPERIMENTAT TOCANT OBJECTES I PERSONES AMB ELS ULLS TAPATS A VEURE SI DESCOBRIEM EL QUE ERA. TAMBÉ VAREM OBRIR LA CAPSA DEL TACTE I  MIRAREM TOT EL QUE HAVIEN DUIT ELS NOSTRES COMPANYS. FINALMENT VAM CERCAR LES MANS DEL SENYOR PATATA I LES VAREM TROBAR AL PATI.
 ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!

JOCS DE TAULA

AQUESTA SETMANA HEM FET LA  SISENA SESSIÓ DE JOCS DE TAULA, HAN VINGUT ELS ALUMNES DE PRIMER D'ESO A FER-NOS DE GUIA I ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ. JA SABEM JUGAR A MOLTS JOCS.DIA DE LA SALLE

DIVENDRES TAMBÉ CELEBRAVEM EL DIA DE LA SALLE, VAREM FER UNA PETITA CELEBRACIÓ I DESPRÉS VAREM BERENAR DE XOCOLATI I ENSAÏMADA, BUNÍSSIMA.
PER ACABAR TOTS JUNTS VAREM ANAR AL PATI GRAN A ESCOLTAR LA Sra. MERCEDES CARREÑO I A BALLAR.
HA ESTAT UN DIA BEN COMPLET!!!!!

dissabte, 16 de maig de 2015

DIA DE LA FAMÍLIA

DIVENDRES VAREM ESTAR DE CELEBRACIÓ, ERA EL DIA DE LA FAMÍLIA I NOSALTRES VAREM FER UN DIBUIX DE LA NOSTRA FAMÍLIA PER TENIR A CASA.